Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Дякуємо, що бережете Україну!

Дата: 01.10.2023 18:55
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

У  день престольного свята Покрови Пресвятої Богородиці під час богослужіння у  Свято-Покровському храмі в смт Іваничі за участю родин загиблих та померлих військовослужбовців колишнього Іваничівського району, Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської, Павлівського сільського голови Андрія Сапожника, Литовезького сільського голови Олени  Касянчук   та прихожан церкви благочинним Іваничівського благочиння прот. Ярославом Мельничуком у співслужінні настоятеля єпархіального благочинного прот. Андрія Мельничука та запрошеного духовенства відслужена молитва за Україну та поминальна панахида за загиблими Героями.

Після богослужіння на порозі Свято-Покровського храму в смт Іваничі відбувся захід, приурочений Дню захисників та захисниць України та  81-річниці створення Української повстанської армії, Дню Українського козацтва,  а також Дня територіальної оборони України

Єпархіальний благочинний протоієрей отець Андрій Мельничук спільно з Іваничівським селищним головою Лідією Томашевською привітали зі світлим святом та подякували нашим захисникам за те, що оберігають наше життя і наші домівки, а родини загиблих Героїв запевнили, що українці завжди будуть пам’ятати про найбільшу жертву, яку свідомо віддали своїй державі наші захисники.

          Працівники Центру культури та дозвілля Іваничівської селищної ради виконали для присутніх патріотичні пісні та вірші. На завершення усіх прихожан та гостей пригощали козацьким кулішем та солодощами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора