Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Як подати показники лічильника газу в один клік

Дата: 29.09.2023 14:31
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

 

 

АТ «Волиньгаз» нагадує, що з 1 по 5 жовтня споживачам газу необхідно зафіксувати показники лічильника та передати ці дані.

Натомість газорозподільна компанія вносить отримані від вас показання газового лічильника на єдину інформаційну платформу. А постачальники газу відповідно до цих даних нараховують платіжки за кількість спожитого вами енергоресурсу.

«Волиньгаз» для зручності клієнтів пропонує декілька сервісів, за допомогою яких можна передати показники лічильників в один клік.

особистий кабінет – https://account.104.ua/ua/login

мобільний додаток 104.ua:

для Android https://cutt.ly/0Jvd77E

для iPhone https://cutt.ly/RJvd65V

чат-бот «7104ua» у Viber – www.viber.com/7104ua

чат-бот «7104ua» у Telegram – https://t.me/ua7104_bot

SMS на короткий номер 7104.

 

Номер особового рахунку кожного споживача в газорозподільній компанії АТ«Волиньгаз» складається з 10 цифр. Саме його потрібно використовувати, якщо ви вперше реєструєтеся на сервісах 104. Нагадаємо, що показники передають лише газорозподільній компанії.


Ваше вчасне подання показань лічильника дає змогу зафіксувати реальні обсяги спожитого газу, сформувати коректні платіжки та сплачувати лише за використаний енергоресурс. Оплату за розподіл газу необхідно здійснювати до 20 числа кожного місяця. Вчасна оплата забезпечить належну роботу газорозподільної системи, її обслуговування та ремонт, цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби та інших служб компанії.

Довідково:  «Волиньгаз» забезпечує розподілом газу понад 650 населених пунктів області та понад 250 тис. споживачів. Для забезпечення безперебійного газопостачання волинянам цілодобово працюють 15 бригад АДС. Щоденно працівники управління експлуатації метрології та відділу технічного обслуговування виконують всі необхідні роботи, щоб волинські споживачі безпечно користувалися природним газом та в їхніх домівках було тепло та затишно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора