Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської з Днем вихователя і дошкільного працівника!

Дата: 24.09.2023 08:44
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

Свято День вихователя і дошкільного працівника в Україні традиційно відзначають в останню неділю вересня.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. 

Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. 

Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є. 

Вітаю вас з Днем працівника дошкільної освіти! Ваша праця важлива і невід'ємна для кожної дитини. Нехай ваша енергія і відданість завжди залишаються з вами, і кожен день буде наповнений дитячим сміхом!Нехай в житті вам повернеться вся та турбота, ласка і терпіння, які ви даруєте своїм маленьким вихованцям, а тепло ваших рук ніколи не забувається цими маленькими крихітками. Бажаю, щоб вся та любов, яку ви вкладаєте у виховний процес, була винагороджена відповідними почуттями і великою вдячністю.

З повагою селищний голова  Лідія Томашевська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора