Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось засідання комісії щодо комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб осіб, які потребують надання соціальних послуг на непрофесійній основі

Дата: 21.09.2023 16:56
Кількість переглядів: 799

Фото без опису

Сьогодні, 21 вересня, за участю заступника селищного голови з гуманітарних питань Оксани Рубан, а також старости Соснинського старостинського округу Лариси Дердюк, працівників відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я, центру надання соціальних послуг  та представників сфери охорони здоров’я громади відбулось засідання комісії щодо комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб осіб, які потребують надання соціальних послуг на непрофесійній основі та проживають на території Іваничівської громади.

Спеціалістами проведено анкетування з використанням шкали оцінки можливості виконання елементарних та складних дій щодо оцінки повсякденної діяльності особи, яка потребує надання соціальних послуг на непрофесійній основі (відповідно до звернень) та здійснено комплексне визначення ступеня індивідуальних потреб.

         Зазначимо,  що особа потребує надання соціальних послуг, якщо за результатами комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб їй установлено IV чи V групу рухової активності. За результатами обстеження комісією затверджено висновки щодо потреби в догляді.

Висновок комісії про потребу в догляді є підставою для призначення щомісячної компенсації фізичній особі, яка надає соціальні послуги з догляду особам із числа членів своєї сім’ї, які спільно з нею проживають, пов’язані спільним побутом, мають взаємні права та обов’язки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора