Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Дата: 08.09.2023 09:20
Кількість переглядів: 783

Фото без опису

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю!

З нагоди відзначення професійного свята відбулися урочистості і у Волинській облдержадміністрації. Голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко, Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад,  заступники обласних очільників Юрій Поліщук та Юрій Гупало, директор Департаменту культури, молоді і спорту Олександр Хвіщук подякували за те, що, навіть, у воєнний час усі присутні не покинули свою професію і продовжили виконувати обов’язки, побажали всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту було вручено почесні грамоти та подяки спортсменам, тренерам та працівникам спортивної галузі. 

За високий професіоналізм, популяризацію здорового способу життя, вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту та з нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотами департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної ради нагороджено Кондратюк Тетяну - директора КЗ "Іваничівська дитячо-юнацька спортивна школа "

Водночас відзначили представників територіальні громади області. Так, згідно з рейтингом серед територіальних громад з олімпійських видів спорту за результатами виступів спортсменів на офіційних обласних змаганнях за 2022 рік нагороджена Іваничівська територіальна громада за зайняте перше місце та третє згідно з рейтингом серед територіальних громад з олімпійських видів спорту за результатами виступів спортсменів на міжнародних та всеукраїнських змаганнях за 2022 рік.

Вітаємо усю спортивну спільноту громади і бажаємо нових перемог і нагород у роботі. Нехай фізкультура завжди буде вірним супутником життя.

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами. Спорт - це сила духу, це здоров’я і бадьорість, це здоров‘я нації!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора