A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відкриття класу безпеки

Дата: 01.09.2023 14:56
Кількість переглядів: 1026

Фото без опису

         Напередодні нового навчального року у  ліцеї  №1 смт Іваничі відбулося урочисте відкриття класу безпеки, на якому були присутні почесні гості: заступник селищного голови з гуманітарних питань – Оксана Рубан; начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту – Алла Наумук; начальник Володимирського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області – В'ячеслав Процюк; начальник відділку поліції селища Іваничі, майор поліції - Сергій Головенко; головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Володимирського району управління ГУ ДСНС України у Волинській області – Роман Турок.

         Україна сьогодні переживає складні часи - війну, тому основне завдання нашої країни - це збереження головної цінності - її громадян, їхнього здоров’я та життя. Кожен громадянин України має знати правила безпечної поведінки та дотримуватися їх, тому за рекомендацією МОН у нашому ліцеї відкрився клас безпеки. Клас безпеки – це Всеукраїнський проєкт, метою якого є вивчення правил пожежної безпеки, мінної безпеки, цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, формування навичок домедичної допомоги.

         З вітальним словом до усіх присутніх звернулася директорка ліцею, заслужений учитель України Марія Шевчик, яка наголосила, що у воєнний час питання безпеки повинне стояти на першому місці у кожної людини. А яким буде наше здоров’я і, відповідно, наше життя залежить від нас.

         Учитель основ здоров'я Оксана Хованюк для усіх присутніх провела екскурсію у новоствореному класі. Юні рятувальники радо усіх привітали та закликали дбати про безпеку і ніколи не забувати важливих правил. На свято завітали казкові герої: Пес Патрон, Ведмедик-правоохоронець та Мишка-рятівниця.

         Усі гості звернулися до здобувачів освіти з побажаннями миру, перемоги, віри в світле майбутнє та закликали усіх дотримуватися правил безпеки життєдіяльності.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора