A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

 Підсумкові серпневі зустрічі освітян громади

Дата: 31.08.2023 08:48
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

            30 серпня 2023 року в приміщені Іваничівської селищної ради  відбулися традиційні серпневі зустрічі педагогічних працівників Іваничівської селищної ради.

      Темою цьогорічного зібрання є «Виклики та стратегія розвитку освіти Іваничівської територіальної громади в 2023-2024 навчального року».

         В роботі  серпневих  зустрічей взяли участь селищний голова  Лідія Томашевська, заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, начальник Нововолинського  відділення Володимирського районного відділу Державної установи «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Наталія Мариніна.

         Розпочався захід із урочистого виконання Державного Гімну України.

         Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять усіх загиблих освітян, дітей та воїнів Збройних сил України.

         З привітальним словом до присутніх звернулася селищний голова Лідія Томашевська, яка подякувала педагогам  громади за організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану та зазначила, що освіта є пріоритетом для селищної ради, адже це безпека, благополуччя і освіта дітей, вкладаючи в освіту ми вкладаємо в наше майбутнє.

         Наталія МАРИНІНА проінформували присутніх про профілактичні щеплення проти дифтерії, кашлюка, кору, поліомієліту, правця, туберкульозу, що є обов’язковими і включаються до календаря щеплень; щодо можливості допуску до організованих колективів дітей, що не отримали профілактичних щеплень згідно Календаря, а також наголосила на ряді гострих питань з профілактики інфекційних захворювань серед дорослого та дитячого населення.    

         В підсумковій доповіді начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради Алли Наумук підведено підсумки роботи закладів  освіти громади у 2022-2023 навчальному році та окреслено основні орієнтири на найближчу перспективу.

         В обговорені проблем освіти взяли участь Світлана Король, головний спеціаліст відділу освіти,культури, молоді та спорту, Мар’яна Бондарук, заступник директора з навчально - виховної роботи ліцею імені Сергія Байдовського с. Соснина,Світлана Кононова – вихователь Іваничівського закладу дошкільної освіти.

          Ніна Лях, голова первинної профспілкової організації працівників освіти і науки, поділилася напрацюваннями та планами  щодо організації дозвілля, оздоровлення членів профспілки та зазначила,  сьогодні, як ніколи, важливо поважати і цінувати працю вчителя. Адже у розвинених країнах світу, де найвища повага до вчителя – там найкраща успішність.

         На завершення освітянського форуму до присутніх звернулася Оксана Рубан, яка привітала присутніх з початком навчального року та зазначила,що   попереду ще багато викликів та випробувань. Але головне – гідно та професійно виконувати свою роботу, спільними зусиллями допомагати всім, хто цього потребує. Вірити в себе та в свою країну. Разом ми все подолаєм! Алла Наумук вручила почесну грамоту управління освіти і науки облдержадміністрації вчителю трудового навчання ліцею №1 смт Іваничі Петру Івановичу Куницькому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора