A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівська громада провела в останню дорогу Героя Олександра Маргіту

Дата: 29.08.2023 16:30
Кількість переглядів: 1711

Фото без опису

Сьогодні жителі Іваничівської громади провели в останню путь свого жителя,  двадцятидворічного військовослужбовця Олександра Маргіту. По встеленій квітами дорозі, під журливий спів птахів наш земляк повернувся до рідного дому на щиті. Похоронна процесія йшла під стягом України, під прапором, під яким складав Присягу, з яким  ішов спасати життя людей покійний.

На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли представники  громади, військового комісаріату, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.

Щирі співчуття рідним  та близьким померлого у зв’язку з непоправною втратою висловила селищний голова Лідія Томашевська та запевнила, що пам’ять про померлого назавжди залишиться у серцях всіх хто його знав і любив.

Чин похорону Олександра Маргіти здійснили  Благочинний Іваничівської округи протоієрей  Ігор у співслужінні духовенства Іваничівського та Нововолинського благочиння,  а також священнослужителів Волинської єпархії.

Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата пролунав трикратний стрілецький салют…

Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.

 

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ!

СЛАВА ГЕРОЮ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора