Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 25.08.2023 09:33
Кількість переглядів: 1409

Фото без опису

24 серпня 2023 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради, на якому прийнято ряд рішень.

Зокрема, на засіданні впорядкували та присвоїли поштову адресу об’єктам нерухомого майна майнового комплексу сільськогосподарського підприємства.

З ініціативи постійно діючої робочої групи з розгляду заяв і розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також тарифів на комунальні послуги, поданих підприємствами для їх встановлення, на засідання виконавчого комітету винесено питання про залишення без розгляду заяви ТОВ «Аванті-Девелопмент» про встановлення тарифів на теплову енергію, на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії.

Члени виконавчого комітету, розглянувши протокол постійно діючої робочої групи та подані теплопостачальною організацією документи про встановлення тарифів на теплову енергію, прийняли рішення залишити без розгляду вищезазначену заяву теплопостачальної організації.

Члени виконавчого комітету при прийнятті рішення керувались чинним законодавством у сфері теплопостачання та безпосередньо – наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12 вересня 2018 року № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення».

Виходячи з того, що опалювальний сезон розпочнеться у жовтні поточного року, товариство має достатньо часу для подання документів про встановлення тарифів на теплову енергію, на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, з врахуванням з чинного законодавства.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора