Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської з Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2023 08:42
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

Шановні жителі Іваничівської громади!

Щиро вітаю всіх з важливим державним святом – Днем Незалежності України, символом волі, гідності та незламності. Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу та нагадує нам про нашу історію силу духу та гордість за нашу країну.

Нелегкою ціною дається українцям територіальна цілісність Батьківщини та право вільно жити на рідній землі.

Сьогодні Україна знову бореться за свою Незалежність, воюючи з російським окупантом. Цього року річницю незалежності ми зустрічаємо в умовах війни. Ворожі обстріли, постійні сигнали повітряної тривоги затьмарюють це свято. Але ми віримо у спільну перемогу та майбутнє України.  Разом ми збережемо Незалежну Україну – для себе, для наших дітей, для прийдешніх поколінь українців.

Ми зустрічаємо цей день у різних обставинах, умовах, але з єдиною метою – збереження незалежності та Перемоги України!

Нам випало жити в непростий час, але щиро вірю, що разом, думаючи про завтрашній день,  про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією, ми подолаємо всі труднощі та негаразди. Будьмо відповідальними – найперше – перед собою; робімо кожен свою справу і будьмо єдиними у прагненні зберегти найдорожче, що у нас є: свободу та незалежність, адже держава починається з кожного з нас.

Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

Дорогі жителі Іваничівської громади! Бажаю міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях а також миру, щастя і процвітання нашій державі. Дякуємо Збройним Силам України, за те, що день за днем наближають нашу Перемогу!

Слава Україні!

З повагою Іваничівський селищний голова    Лідія Томашевська

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора