A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Офіційна церемонія підняття Державного Прапора України

Дата: 23.08.2023 12:32
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

23 серпня щорічно, починаючи з 2004 року, в Україні вшановують один з трьох ключових державних символів – синьо-жовтий стяг. Це також національний символ. Символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю.

Так, 4 вересня 1991 року національний синьо-жовтий прапор замайорів над Верховною Радою України. А за кілька місяців, 28 січня 1992-го, Верховна Рада України офіційно затвердила його Державним Прапором України.

Сьогодні на центральній площі селища після загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України відбулася офіційна церемонія підняття Державного Прапора України згідно з військовим ритуалом.

У церемонії взяли участь керівництво селищної ради, духовенство, представники установ та організацій, жителі громади.

Під звуки Державного Гімну України військовослужбовцями Третього відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки було урочисто піднято Державний Прапор України .

На передових позиціях російсько-української війни, серед життя і смерті, у кривавій боротьбі за саме існування української нації український прапор став справжнім символом боротьби і незламності нашої країни, національної єдності, честі та гідності! 

Весь наш народ та громадяни України доводять щодня незалежність своєї держави як найвищу цінність, а також неодмінну умову реалізації власної свободи та своїх прав.

З нагоди Дня Державного Прапора учасники заходу на центральній площі селища розгорнули велике полотнище  Державного Прапора України.

На знак вшанування пам'яті всіх Героїв, які боролися за суверенітет і

незалежність нашої держави, присутні поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».                                                                                    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора