A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Молодь – майбутнє країни !

Дата: 14.08.2023 14:20
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

Ось уже другий рік День молоді офіційно відзначаємо в Україні 12 серпня в Міжнародний день молоді як ініціативу молодіжних рухів та організацій України на підтримку інтеграції української молоді до європейської спільноти.

Енергійна та активна молодь нашого селища відзначила  День молоді творчо та пізнавально : патріотичною грою «Я люблю свою країну» і патріотичним караоке. Заходи відбулися на центральній площі селища у суботу.

На початку заходу усі присутні вшанували  хвилиною мовчання пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

У конкурсній програмі «Я люблю свою країну»  взяли участь дві молодіжні команди. Учасники гри  продемонстрували свою кмітливість, винахідливість та ерудицію, відповідаючи на запитання про українську історію, традиції і культуру.  У кінцевому підсумку  перемогла дружба.

Цікавою була молодіжна гра караоке, у якій перше місце посів Олександр Васага з селища Іваничі, а друге місце отримала Софія Рокицька з Древинь.

Активно долучилися до заходу й найменші глядачі – учасники вокального ансамблю « Росинка» Центру культури. Працювала  локація аквагриму, де кожен міг зробити патріотичний візерунок.

Позитивні емоції та гарний настрій отримали  учасники, вболівальники та глядачі.

Кожен із присутніх зробив свій благодійний внесок на підтримку ЗСУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора