Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

 Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 11.08.2023 18:02
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

10 серпня 2023 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради.

Члени виконавчого комітету з метою захисту законних прав та інтересів малолітньої дитини прийняли відповідне рішення про встановлення опіки та призначення опікуна.

На засіданні виконавчого комітету затвердили звіти про виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств «Іваничівський центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Іваничівська багатопрофільна лікарня».

Члени виконкому заслухали планові питання з інформаціями про стан виконання бюджету Іваничівської селищної територіальної громади за І півріччя 2023 року та про підсумки роботи КЗ «Іваничівська дитяча музична школа» у 2022-2023 навчальному році.

На засіданні виконкому заслухали керівників установ – розробників програм та в результаті схвалили: зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Іваничівської селищної ради на 2022-2025 роки, проєкти Програми підтримки функціонування Центру обслуговування платників податків Іваничівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області на 2023-2025 роки та Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень у Іваничівській селищній раді на 2023-2025 роки.

Підсумували роботу комунальних установ селищної ради в осінньо-зимовий період 2022-2023 років та обговорили підготовку до сталого функціонування в умовах осінньо-зимового періоду 2023-2024 років.

На засіданні виконкому уповноважили виконавчий орган селищної ради  та визначили процедуру складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду та присвоєно три поштові адреси жителям громади.

Також прийнято ряд рішень стосовно адресного господарства Іваничівської громади, а саме: впорядкування та присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора