Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 28.07.2023 14:34
Кількість переглядів: 2102

Фото без опису

Попередні роки українських медиків вітали в третю неділю червня. Але, починаючи з 2023 року, згідно з Указом Президента, дата святкування змінилася. І відтепер День медиків в нашій державі відзначають 27 липня.
 

З цієї нагоди  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Віктор Березюк  та начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Оксана Приступа зустрілися з працівниками сфери охорони здоров’я Іваничівської територіальної громади.

Віктор Григорович подякував представникам найгуманнішої професії за їхню працю, відзначивши насамперед високий професіоналізм та значний внесок у наданні кваліфікованої медичної допомоги населенню. Особливі слова вдячності тим медикам, які працюють з нашими військовими, а також тим, хто зараз у зоні бойових дій рятує наших бійців.  Під час зустрічі, що відбулася в  актовому залі КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня», заступник селищного голови вручив відзнаки кращим медичним працівникам громади з нагоди  Дня медичного працівника. За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я та високий професіоналізм.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора