A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівська громада попрощалася зі своїм Героєм

Дата: 27.07.2023 18:58
Кількість переглядів: 2787

Фото без опису

27 липня 2023 року зі смутком та болем Іваничівська громада провела в останню дорогу  свого жителя, Героя Омара Кузьмука, який загинув 13 січня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області, а до недавнього часу рахувався зниклим безвісти.

Страшна війна продовжує без жалю забирати найкращих синів, викарбовуючи їхні імена у наших серцях. Без чоловіка залишилася дружина, без батька – семирічний син та шестирічна  донечка, без сина – батьки, без брата – брат.   У тридцять п’ять років Омар віддав життя за Україну, за її незалежність і територіальну цілісність, за майбутнє кожного українця.        

Омар був призваний на військову службу  під час мобілізації у листопаді 2022 року, стояв на захисті своєї країни та вірив у Перемогу.

         Сьогодні односельчани, бойові побратими, родина,  однокласники, друзі зійшлися віддати останню шану Герою.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого у зв’язку з трагічною та непоправною втратою висловила селищний голова Лідія Томашевська, запевнивши, що пам’ять про загиблого назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав і любив.

Заупокійну молитву очолив преосвященний владика Йосафат (Говера),  екзарх Луцький у співслужінні настоятеля храму Стрітення Господнього Української греко-католицької церкви  смт Іваничі отця Ігоря та священників Луцького екзархату.

 Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата небо гучно пронизав трикратний стрілецький салют…

Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.

        Вічна пам’ять загиблому Герою Омару Кузьмуку!

        Нехай Бог прийме у свої обійми ще одного Захисника.

        Висловлюємо глибокі співчуття та розділяємо  біль втрати разом із родиною загиблого. 
 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора