Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулися урочистості, приурочені 27-й річниці Конституції України «Основа життя - мій закон основний»

Дата: 30.06.2023 08:46
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

28 червня 2023 року у сесійній залі Іваничівської селищної ради  з нагоди Дня Конституції України відбулися урочистості, приурочені 27-й річниці Конституції України «Основа життя - мій закон основний», у якому взяли участь керівництво і працівники селищної ради, суддя Іваничівського районного суду Ігор Бахаєв, митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму смт Іваничі отець Андрій та жителі громади. Ведуча заходу Світлана Сидчук сказала, що сьогодні, як і колись непрості часи для усієї нашої країни. Нам, як ніколи, потрібне єднання, злагодженість, віра, нам потрібен спокій, а саме головне – нам потрібен мир.

Учасники урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув захищаючи територіальну цілісність нашої держави.

Для вшанування пам’яті про видатних синів українського народу – тих хто не шкодуючи себе прагнув демократії, боровся за справедливість, волю та незалежність своєї Батьківщини від учасників зібрання покладена корзина квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

До присутніх звернувся митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму смт Іваничі отець Андрій, який зазначив, що Україні до своєї незалежності прийшлося йти крізь віки з поразками і перемогами. Таке випробування для українського народу випало і зараз. Отець Андрій побажав пишатися нашою Україною, любити її, шанувати свій рід, жити за основним Законом та твердо вірити у перемогу добра над злом.

Працівники Центру культури, дозвілля та спорту подарували віночок патріотичних пісень



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора