Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вітання селищного голови Лідії Томашевської з Днем Іваничівської громади!

Дата: 30.06.2023 09:36
Кількість переглядів: 668

Фото без опису

Дорогі жителі Іваничівської  громади!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди 6-ї річниці утворення Іваничівської  селищної територіальної громади.

Усі досягнення, якими багата наша громада, складається зі щоденної праці її мешканців, знань і талантів кожного.  Наш край розвивається завдяки вам – освіченим, цілеспрямованим, працьовитим людям, ви – фундамент, на якому будується наше майбутнє.

Стискається серце і дуже боляче, що свято ми зустрічаємо в умовах війни, у часи, коли Україна бореться за свою державність у кривавій війні з російським агресором. Але ми обов’язково вистоїмо, переможемо та продовжимо будувати нову європейську, демократичну країну. І в цьому хай нам допоможе віра, впевненість, патріотизм та любов до неньки України та нашої громади! Сьогодні хочеться висловити глибоку вдячність нашим воїнам, в тому числі і жителям нашої громади, які захищають українське небо та бережуть спокій усіх нас. Пам’ятаймо завжди тих,  хто віддав своє життя за Україну.

Щира дяка всім, хто долучається до розвитку нашої громади:  підприємствам, установам та організаціям,  усім суб’єктам господарювання, які в цей складний для країни час наповнюють бюджет громади, даючи їй сили продовжувати функціонувати; депутатам, які вирішують актуальні проблеми краян в складних умовах сьогодення;  волонтерам та усім небайдужим жителям громади,  які допомагають українським воїнам.

Віримо, що скоро скінчиться війна, на нашій землі запанує мир, повернуться додому наші Герої - захисники, і ми разом, спільними зусиллями будемо дбати про розвиток нашої громади.

Будьмо сильні, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім й нашим воїнам, і все буде Україна!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою Іваничівський селищний голова Лідія Томашевська

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора