A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Свято останнього шкільного дзвінка у школах громади

Дата: 31.05.2023 17:00
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

Останній день весни став і останнім днем навчання в 2022/2023 навчальному році у школах Іваничівської громади. Тож сьогодні, 31 травня, при сонячній погоді у школах громади відбувалося Свято Останнього Дзвоника.

В умовах війни гучних святкувань немає, але все ж треба поблагословити випускників на їхню життєву дорогу, побажати їм правильного вибору, мирного неба та наполегливості у досягненні мети. Тож на шкільних подвір’ях зібралися діти, батьки, вчителі, представники духовенства, щоб цей день для діток запам’ятався приємними спогадами та увагою, котру їм приділяють дорослі. Також участь у Святі останнього дзвоника взяли селищний голова Лідія Томашевська, заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Алла Наумук.

         В усіх школах громади урочисті лінійки розпочалися хвилиною мовчання, якою вшанували усіх тих, хто загинув за волю і незалежність нашої держави.          

         Лідія Томашевська привітала учнів, їх батьків, педагогів зі Святом останнього шкільного дзвінка, подякувала освітянам за їх натхненну працю та побажала учням мирних веселих літніх канікул, а випускникам - хорошої долі, реалізації всіх задумів і планів та здійснення всіх мрій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора