A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Усім матерям присвячується

Дата: 15.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

14 травня в приміщенні Центру культури, дозвілля та спорту відбувся культурно-мистецький захід «Найкращій мамі землі я вклонюся до ніг», присвячений Всеукраїнському Дню матері.

У залі – найкращі, найрідніші, найдобріші мами, сильні та незламні перед викликами воєнного часу і постійними тривогами.

Розпочався захід відеозверненням до усіх матусь. Щемно і зворушливо привітали з Днем матері воїни - захисники, школярі, студенти та дорослі.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять захисників України, які загинули  захищаючи територіальну цілісність держави.

Зі словами вдячності зі сцени звернулися до матерів митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій та селищний голова Лідія Томашевська .

Під час заходу прозвучали поетичні та пісенні твори, присвячені матерям, материнству й рідному дому, патріотичні мотиви боротьби за свободу.

Високу сценічну майстерність продемонстрували народні аматорські колективи «Прибужжя», «Горлиця», «Бужани», «Чарівниця», зразковий аматорський ансамбль танцю «Прибужаночка», квартет і духовий оркестр Іваничівської дитячої музичної школи.

Майстерно виконали пісні для матерів дитячі вокальні колективи «Росинка» Центру культури, вокальна ліцею №1 та молодша група хорового колективу «Первоцвіт» ліцею № 2.

Проймаючою була тематична палітра творів у виконанні дуету у складі Світлани Сидчук і Соломії Крась, тріо у складі Лілії Васаги, Галини Дорощук Світлани Сидчук, також Олександра Васаги, Уляни Лободи і Аміни Шумик, солістів Софії Рокицької та Аміни Шумик , учасників гуртка художнього читання.

Талановита мистецька команда подарувала глядачам частинку тепла своїх сердець, свою сценічну майстерність, натхнення, віру і надію у перемогу.

Вдячні глядачі гучними оплесками дякували аматорам сцени за подаровані хвилини музики, пісні і танцю.

З думками про тих, хто бореться за Україну, іваничівці та гості селища під час заходу долучилися до благодійної акції «Підтримай ЗСУ». Було зібрано 9 тисяч гривень.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора