A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

8 травня – День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2023 14:45
Кількість переглядів: 794

Фото без опису 

8 травня разом із європейською спільнотою українці вшановують пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни, а також  всіх, хто постраждав від нацизму.

Цього року виповнюється 78 років з дня беззастережної капітуляції нацистської Німеччини. Ціна перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  це втрата близько 3 мільйонів воїнів та 5 мільйонів цивільних впродовж 1939-1945 років серед українців та інших народів, які жили на території України.

Друга світова війна принесла на територію України страждання і смерть, найжорстокіші випробування і руйнування, мільйони маленьких і великих людських бід.

На місцевому меморіалі селища Іваничі та в старостинських округах керівництво Іваничівської селищної ради, представники духовенства вшанували хвилиною мовчання та молитвою пам’ять загиблих у Другій світовій війні та поклали квіти.

Чимало жахіть війни, які раніше асоціювалися з останнім глобальним конфліктом, стали реальністю в Україні внаслідок воєнних злочинів російської армії.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм!

Слава Україні! 

Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора