A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Семінар-тренінг з національно-патріотичного виховання

Дата: 20.04.2023 09:31
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

 

19 квітня 2023 року головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради  Світлана Король разом із  заступниками керівників шкіл з виховної роботи та педагогами- організаторами Іваничівської та Павлівської територіальних громад взяли участь в навчально-практичному семінарі-тренінгу з організації національно-патріотичного виховання учнівської молоді в закладах освіти, який проходив на базі Павлівського ліцею.

Семінар-тренінг провели працівники Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради.

Катерина Павлюк, заступник директора центру, акцентувала увагу на тому, що освітяни мають змінити підхід до системи національно-патріотичного виховання в умовах війни та  детально проаналізувала  роль у цьому процесі   Всеукраїнської  військово-патріотичної  гри «ДЖУРА». Ця гра згуртовує колектив, навчає працювати в команді, дисциплінує, розвиває логічне мислення і найголовніше - виховує любов до рідної країни.

Освітяни працювали в групах, вчилися проведенню ігор та конкурсів для дітей.

Щиро вдячні працівникам Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради за проведення семінару та гуманітарному відділу Павлівської сільської ради за плідну співпрацю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора