A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської зі святом Великодня !!!

Дата: 14.04.2023 15:17
Кількість переглядів: 441

Фото без опису

Дорогі жителі Іваничівської громади!

 

У цей благословенний час щиро вітаю Вас з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння! Цьогоріч Великдень ми зустрічаємо під час неймовірних випробувань жорстокою війною, яку почала проти нашої держави росія. Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю.

Сьогодні ми по-новому переживаємо боротьбу добра і зла, ми є свідками і учасниками цього непростого протистояння. Ми можемо відзначати це свято саме завдяки нашим землякам-військовим, які зараз на передовій боронять суверенітет нашої країни. Дякуємо ЗСУ за те, що день за днем наближають нашу Перемогу. Нехай кожен герой повернеться до своєї родини, хай ті , хто вже з тобою на небесах, ніколи не будуть забуті!

Дорогі земляки, ці Великодні дні нагадують нам про вічні істини та християнські цінності. Тож нехай наші помисли завжди будуть чистими, серця сповнені милосердя й щирої любові до ближнього, а душі відкритими для добра. Нехай Всевишній благословляє нашу Україну на єдність і злагоду, щасливий погляд кожного захисника держави, кожного, хто працює на її утвердження, кожного, хто не мислить себе поза Україною, а Святий Великдень принесе нам довгоочікувану радість Перемоги, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серцях, живить душу та укріплює віру.

Нехай у ці дні Господь оберігає і захищає нашу рідну Україну, нашу громаду й життя кожного українця.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою селищний голова                                     Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора