A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

28 березня 2023 року о 10.00 год. відбудеться засідання чергової 25-ї сесії Іваничівської селищної ради

Дата: 22.03.2023 16:30
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

28 березня 2023 року о 10.00 год. відбудеться засідання чергової 25-ї сесії Іваничівської селищної ради з таким порядком денним:

1. Про звіт про виконання бюджету Іваничівської селищної територіальної громади за 2022 рік.

2. Про затвердження кошторисної заробітної плати, що застосовується при визначення вартості робіт по будівництву, реконструкції та капітальному ремонту об’єктів в межах селищної ради при використанні коштів бюджету на 2023 рік.

3. Про внесення змін до Програми забезпечення виконання рішень суду про стягнення коштів  з бюджету Іваничівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки

4. Про внесення змін Програми здійснення заходів з правового захисту Іваничівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.

5. Про визначення повноважень щодо управління майном – оренди майна комунальної власності Іваничівської територіальної громади.

6. Про безоплатну передачу майна комунальної власності Іваничівської селищної територіальної громади у комунальну власність Поромівської сільської територіальної громади

7. Про передачу Виробничому управлінню житлово-комунального господарства автомобіля ВАЗ 2106.

8. Про затвердження Статуту Виробничого управління житлово-комунального господарства у новій редакції.

9. Про вступ селищної ради до Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціації “Енергоефективні міста України”

10. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2022 року № 22/8 «Про бюджет Іваничівської селищної територіальної громади на 2023 рік».

11. Про заміну сторони орендаря у зобов’язаннях за договором оренди землі.

12. Про надання дозволу на розроблення технічних  документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок за межами населених пунктів.

13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

14. Про включення до переліку земельних ділянок, права оренди на які пропонуються для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації.

15. Про затвердження детального плану території земельної ділянки.

16. Про затвердження детального плану території земельної ділянки.

  1. Про затвердження детального плану території земельної ділянки.

18. Про затвердження детального плану території земельної ділянки

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Сарабан Людмилі Андріївні.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Сарабан Людмилі Андріївні

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Романюк Марії Микитівні.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Вельмісову Ігорю Володимировичу.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Вовчук Марії Дмитрівні.

24. Різне.

З проектами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті селищної ради за посиланням:https://ivaselrada.gov.ua/docs/?type=2781&conv=0&sess=0&number=&from_date=&title=&filter=y

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора