A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбувся офіційний візит німецьких партнерів

Дата: 21.03.2023 15:42
Кількість переглядів: 1131

18 березня 2023 року відбулась офіційна зустріч делегації з міста Ерцгаузен та керівництва громади. Німецькі партнери тривалий час допомагають та підтримують Іваничівську громаду.

Офіційний прийом розпочався з привітання та знайомства всіх учасників зустрічі. Іноземну делегацію представляли мер міста Ерцгаузен Клаудія Ланге, відповідальний за міжнародне партнерство Хубертус Рідл, депутат місцевої ради м.Ерцгаузен Маркус Булангер, а Іваничівську громаду – селищний голова Лідія Томашевська, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів Віктор Березюк, заступник голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, начальники відділів: Наталія Мазурок, Оксана Приступа, Олександр Громик, директор КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня» Алла Баранчук,  начальник ВУЖКГ Олександр Істомін, начальник 18 державної пожежно-рятувальної частини третього державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Волинській області Олександр Хом’як, а також депутати Інна Хільковець та Ігор Мороз.

Оскільки пролунав сигнал тривоги, основна частина зустрічі відбулася в укритті Іваничівської селищної ради. Учасники обмінялися досвідом та напрацюваннями. Оксана Рубан проінформувала про освітню сферу громади, розповіла про допомоги, які були отримані від німецьких партнерів. Про стан роботи з ВПО та соціальний захист населення доповіла Оксана Приступа. Про роботуІваничівської лікарні та виклики, які сміливо прийняли під час воєнного стану, розповіла Алла Баранчук. Також Олександр Хом’як доповів про основні завдання рятувальників громади, а Олександр Істомін - про роботу ВУЖКГ.

Надзвичайне захоплення у представників німецької делегації викликаливиступи педагогів та учнів дитячої музичної школи. Мер міста Ерцгаузен Клаудія Ланге передала для потреб навчального закладу різні музичні інструменти: ударні установки, гітари, блок-флейти, вонги, трубу та додаткове устаткування. Зі словами вдячності за чудові подарунки до гостей звернулась в.о. директора Людмила Войтович. Присутні прослухали музичні твори українських та зарубіжних композиторів. Родзинкою став виступ духового оркестру під керівництвом Віталія Нечая, у виконанні якого прозвучав твір Олександра Пономарьова «Україна переможе».

Учасники заходу в знак солідарності з українським народом хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих під час Революції Гідності та загиблих у війні проти росії,поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають». Мер міста Ерцгаузен Клаудія Ланге висловила слова співчуття та підтримки, а також зазначила, що громада м.Ерцгаузен з перших днів війни щиро турбується про Іваничівську громаду.

Під час візиту до лікарні присутні мали можливість оглянути галокамеру (соляну кімнату) та обладнання отримане в рамках німецько-української співпраці – кабінет ультразвукової діагностики, де знаходиться ультразвуковий пристрій Mindrey DC-60 Expert; приймальне відділення, де знаходиться ультразвуковий пристрій LOGIQ C 3 Premium, кабінети ерготерапевта, фізичного терапевта, психолога та логопеда, де проводиться реабілітація пацієнтів та територію лікарні, на якій знаходиться дизельний генератор.

Оскільки у цьому році визначено пріорітетом у спільних німецько-українських проєктах комунальну сферу, то візит до Виробничого управління комунального господарства мав особливу увагу. Німецькі партнери вкотре переконалися у важливості реалізації проєкту «Communal service».

Відвідали 18 державну пожежно-рятувальну частину третього державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Волинській області та провели спільну відео-розмову з пожежним інспектором громади Ерцхаузен Дірком Хайнріхом.

Німецька делегація оглянула всі об’єкти та комунальні установи, де залучалася підтримка міста-партнера Ерцгаузен.

Селищний голова Лідія Томашевська спільно з мером міста Ерцгаузен Клаудією Ланге зробили підсумки спільної співпраці та обговорили основні напрямки для подальших проєктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь