Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Продовжується тісна співпраця з німецьким містом-партнером Ерцгаузен

Дата: 13.03.2023 12:56
Кількість переглядів: 836

Фото без опису

Продовжується тісна співпраця з німецьким містом-партнером Ерцгаузен. Так, 13 березня 2023 року в черговий раз отримана допомога в рамках міжнародного співробітництва – генератор для КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня».

Під час контрактування із НСЗУ однією з вимог до медичних закладів, які надають спеціалізовану медичну допомогу, є саме наявність резервного джерела електропостачання. Тому в кожному медзакладі є генератор, але вони різної потужності. Потужність отриманого генератора становить 62,5кВА, чого в перспективі досить для живлення всього електрообладнання лікарні. Генератор обладнаний системою автоматичного вводу резерву, що дозволяє миттєво переключати лікарню на аварійне живлення у разі знеструмлення основної мережі. Новий генератор працює на дизельному паливі. Його потужності вистачить для надання найбільш необхідних медичних послуг.

Вдячні німецьким партнерам за постійну підтримку та допомогу, а особливо меру міста Ерцгаузен Клаудії Ланге та відповідальному за міжнародну співпрацю Хубертусу Рідлу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора