A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбувся День депутата

Дата: 10.03.2023 15:07
Кількість переглядів: 592

Фото без опису

Для депутатів Іваничівської селищної ради робочий день 10 березня розпочався у сесійній залі селищної ради. Селищний голова Лідія Томашевська зазначила, що подібний формат роботи допомагатиме депутатам глибинно розібратися в суті справ у комунальних закладах селищної ради в освітній сфері та охороні здоров’я. Наголосила, що такі виїзні засідання сприятимуть плідній роботі і на сесіях селищної ради, а також депутати отримають реальне бачення стану справ у наших комунальних закладах.

На початку депутати переглянули презентаційні матеріали начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Алли Наумук, директора комунального некомерційного підприємства «Іваничівська багатопрофільна лікарня» Алли Баранчук, начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я Оксани Приступи, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктора Березюка.

Депутатський корпус ознайомився з роботою закладів освіти та охорони здоров’я, оглянув захисні споруди цивільного захисту (укриття) в приміщеннях Мишівського ліцею, Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова, Іваничівської багатопрофільної лікарні, Іваничівського ліцею №1, Іваничівського садочку, Центру культури, дозвілля та спорту  та Іваничівської селищної ради.

Керівництво та депутати селищної ради провели зустріч з батьками учасників освітнього процесу КЗ «Мишівський ЗДО» по питанню відновлення роботи закладу та облаштування у ньому укриття. Депутати оглянули класні кімнати КЗ ЗСО «Іваничівський ліцей №1» у рамках співпраці з громадою Ерцгаузен (Німеччина).

Подібні поїздки організовані з метою донести до депутатського корпусу не лише здобутки, а й проблеми, які обговорювались під час зустрічі з народними обранцями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора