A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Благодійний турнір з волейболу серед аматорів «Рік спротиву - допомога ЗСУ»

Дата: 06.03.2023 10:10
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

У неділю 5 березня 2023 року відбувся благодійний турнір з волейболу серед аматорів «Рік спротиву - допомога ЗСУ». Участь взяли 6 команд: ВК «Древині», ВК «Зелена 1», ВК «Зелена 2», ВК «Ліцей 1» (дівчата), ВК «Лучиці» (Львівська обл.), ВК «Щасливі» (жінки).

Захід розпочався звучанням Гімну України, також хвилиною мовчання учасники вшанували пам'ять захисників України.

На відкритті були присутні голова Іваничівської селищної ради Лідія Томашевська, заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Алла Наумук.

Лідія Томашевська виступила з вітальним словом та зазначила, що протягом цього складного для всіх нас року з перших днів війни німецьке місто-побратим Ерцгаузен надавало підтримку та співпрацю. Так, у день річниці війни жителі міста Ерцгаузен спільно помолилися за мир та швидку Перемогу України. Мер німецького міста-побратима Ерцгаузен Клаудія Ланге виступила з промовою в підтримку Іваничівської громади, а також всієї України.За сприяння німецьких партнерів було неодноразово надано благодійну допомогу для жителів громади, військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток на території громади, отримано захисний одяг та спорядження, пожежно-технічне та аварійно-рятувальне обладнання для рятувальників, реалізовано ряд проєктів для школи та лікарні.

Селищний голова подякувала за всі ініціативи, які впроваджують жителі громади в підтримку Збройних Сил України та побажала учасникам турніру перемоги. Також всі учасники заходу долучилися до збору коштів на підтримку ЗСУ.

Так, перше місце виборола команда - ВК «Зелена 1», друге місце - ВК «Зелена 2», а третє місце - ВК «Ліцей1» (дівчата).

Зібрані кошти під час благодійного турніру учасники порівну розділили та передали для Богдани Смаль - на виготовлення тушонок та Олександри Шептор - на виготовлення борщів для наших захисників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора