Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни

Дата: 20.02.2023 15:41
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Подвиг Героїв Небесної Сотні, які пожертвували своїм життям за наше майбутнє, є для українців прикладом патріотизму та надихає сучасних захисників України мужньо відстоювати Незалежність своєї держави.

20 лютого біля пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають» відбувся Ритуал вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.

Участь у заході взяли представники духовенства, комунальних та державних установ, керівництво громади та працівники органів місцевого самоврядування, рідні полеглих учасників російсько-української війни та небайдужі громадяни.

Розпочався захід із звучання Державного Гімну України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих під час Революції Гідності та загиблих у війні проти росії. Пам’ятну панахиду за загиблими відслужили отці Андрій та Василь. Пісню «Молитву за Україну» виконали працівники Центру культури. Учасники заходу поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».

Герої не вмирають! Вони тут з нами на землі: у нашій пам’яті і у  наших молитвах. Душі загиблих завжди будуть над нами армією ангелів.

 Слава Україні! Героям Слава!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора