Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

15 лютого 2023 року о 10.00 год. в залі засідань Іваничівської селищної ради відбудеться позачергова 23 сесія Іваничівської селищної ради

Дата: 13.02.2023 09:55
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

15 лютого 2023 року в залі засідань Іваничівської селищної ради відбудеться позачергова 23-та сесія ради, на якій будуть розглядатися такі проекти рішень:

 

1. Про внесення змін до Програми захисту населення і території Іваничівської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки

2. Про затвердження Програми сприяння заходам забезпечення безпеки у Іваничівській селищній територіальній громаді на 2023-2024 роки.

3. Про внесення змін до Програми забезпечення особистої безпеки громадян,  підтримання публічного порядку та публічної безпеки, в тому числі безпеки дорожнього руху на території Іваничівської селищної територіальної громади, а також протидії злочинності на 2019-2023 роки.

4. Про затвердження переліку об’єктів Іваничівської селищної територіальної громади та видів суспільно-корисних робіт для відбування засудженими громадянами покарання у вигляді громадських робіт на 2023 рік.

5. Про внесення змін до структури та штатної чисельності апарату Іваничівської селищної ради та її виконавчих органів.

6. Про прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Володимирського району у комунальну власність Іваничівської селищної територіальної громади.

7. Про внесення змін до рішення Іваничівської селищної ради від 02.09.2022 року № 19/1 шляхом викладення його в новій редакції.

8. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки зелених насаджень загального користування – селищного парку на вул.Грушевського.

9. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності Іваничівської селищної ради

10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом купівлі-продажу громадянці Костровській Валентині Михайлівні для будівництва та обслуговування приміщення агрохімлабораторії

11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом купівлі-продажу громадянці Обштир Надії Михайлівні  для будівництва та обслуговування приміщення контори, столярної майстерні та гараж-майстерні

12. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для розміщення та обслуговування сільськогосподарських будівель і споруд

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Ткачуку Володимиру Степановичу.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Гуменюку Віталію Петровичу.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Солодусі Миколі Івановичу.

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Солодусі Миколі Івановичу.

18. Різне.

 

Засідання постійних комісій відбудуться 14 лютого 2023 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора