Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Підсумкова нарада щодо аналізу діяльності медичних установ громади

Дата: 30.01.2023 16:37
Кількість переглядів: 1078

Фото без опису

27 січня 2023 року голова Іваничівської селищної ради Лідія Томашевська та заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан взяли участь у підсумковій нараді щодо аналізу діяльності медичних установ громади за 2022 рік в умовах війни. Керівники детально проаналізували медичну, а також фінансово-господарську діяльність медичних закладів у 2022 році.

Серед досягнень КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня» у 2022 році це заключення пакетів медичних гарантій з надання послуг медичної реабілітації дорослим та дітям від трьох років з ураженням опорно-рухового апарату та з ураженням нервової системи. Медичний заклад у минулому році отримав чимало обладнання, зокрема в рамках міжмуніципального партнерства Іваничівської громади з м.Ерцгаузен, Німеччина.

КНП «Іваничівський центр первинної медико-санітарної допомоги» здійснює надання первинної медико-санітарної допомоги населенню, що уклало із лікарями закладу відповідні декларації. Постійно проводяться щеплення від різних інфекційних захворювань. Діє Урядова програма «Доступні ліки» згідно якої населення отримує безкоштовно, або ж з незначною доплатою ліки для лікування серцево – судинних захворювань, бронхіальної астми, цукрового діабету ІІ типу.

Головною метою діяльності медичних закладів надалі залишається підвищення якості надання медичних послуг, забезпечення раннього виявлення захворювань та їх ефективне лікування.

Селищний голова підсумовуючи зазначила, що в результаті злагодженої спільної роботи вдалося забезпечити безперервність надання медичних послуг населенню, підвищити їх рівень та поповнити матеріально-технічну базу новим медичним обладнанням.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора