A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Співпраця з німецьким містом Ерцгаузен продовжується

Дата: 24.01.2023 12:33
Кількість переглядів: 798

 

Минулого тижня відбулася он-лайн зустріч керівництва Іваничівської громади з німецькими патрнерами, на якій були присутні бургумістр м.Ерцгаузен Клаудія Ланге та відповідальний за міжнародну співпрацю Хубертус Рідл.

В рамках зустрічі підсумували реалізовані проєкти 2022 року та обговорили питання подальшої співпраці. В цьому році пріорітетом у партнерстві стане сфера комунального господарства.

Продовжує добру традицію співпраці і благодійний фонд «Незабутка». Так, Іваничівську громаду відвідали Маркус Булангер - директор благодійної організації Vergiss-Mein-Nicht та Райнер Зейбольд – екс-мер міста Ерцгаузен. Під час візиту побували у комунальних закладах, де були реалізовані спільні партнерські проєкти з керівництвом міста Ерцгаузен, а саме безпосередньо з бургумістром Клаудією Ланге та відповідальним за партнерські відносини Хубертусом Рідолом. Медичне обладнання та пакет допомоги для школи використовуються за призначенням. Пацієнти вдячні за сучасне медичне обладнання, що дає можливість абсолютної діагностики, а шкільні меблі, планшети, інтерактивні дошки SMARТ забезпечують якісний освітній процес, генератори дають можливість безперебійного електоропостачання для закладів освіти громади, а дитячий ігровий майданчик очікує сприятливих погодніх умов для встановлення.

Німецькі колеги висловили слова підтримки у цей непростий для нашої крани час та спільно з керівництвом громади вшанували пам'ять воїнів, котрі загинули за волю і недоторканість рубежів рідної України поклавши квіти до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь