Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Іваничівська селищна рада та німецька громада Ерцгаузен реалізували спільний проєкт

Дата: 09.01.2023 16:35
Кількість переглядів: 1972

Фото без опису

Завдяки тривалій партнерській співпраці Іваничівської селищної ради та громади Ерцгаузен (Німеччина) реалізовано спільний проект у галузі освіти «Турбота про дітей та молодь». Після тривалих перемовин представників обох громад, зокрема за ініціативи Хубертуса Рідла, відповідального за співпрацю з Іваничами, підтримки бургомістра громади Ерцгаузен Клаудії Ланге та відповідно Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської, заступника голови з гуманітарних питань Оксани Рубан та начальника відділу соціально-економічного розвитку та інфраструктури Наталії Мазурок прийнято рішення про придбання обладнання для опорного закладу загальної середньої освіти громади.

В рамках даного проєкту відділ освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради отримав від німецької сторони двомісні парти, учнівські стільці, планшети, інтерактивні дошки SMART, а також дитячий ігровий майданчик.

Все обладнання передано в Іваничі, як благодійну допомогу. Реалізація даного проєкту дасть можливість покращити умови навчання для здобувачів освіти та полегшити роботу педагогів.

Також німецькими партнерами в рамках благодійної допомоги передано вживаний УЗД апарат для КНП «Іваничівська багатопрофільна лікарня».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора