A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Керівництво громади, рідні та близькі вшанували пам’ять загиблого військовослужбовця

Дата: 06.01.2023 12:58
Кількість переглядів: 2189

6 січня 2023 року в день народження загиблого Героя Віталія Дідика керівництво громади, рідні та близькі вшанували пам’ять загиблого військовослужбовця. Сьогодні Віталію виповнилося б 28 років, проте ворожа куля обірвала життя воїна.

Дідик Віталій Миколайович загинув 14 травня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Успенівка Запорізької області.

Віталій Дідик народився в селі Мишів, тут виростав, навчався у школі, закінчив її. Ніколи не пасував перед труднощами, служив у зоні АТО, був у гарячих точках, де велися запеклі бої. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України продовжив захищати рідну країну. Віталій був розвідником розвідувального взводу механізованого батальйону. В ході виконання бойового завдання залишився вірний військовій присязі, виявив стійкість і мужність у бою за нашу Батьківщину.

У словах вшанування пам’яті загиблого Героя селищний голова Лідія Томашевська закликала ніколи не забувати подвигу наших Героїв, які віддали найцінніше – своє життя, захищаючи право українців самостійно господарювати у своєму домі, на своїй рідній землі.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь