A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Третій відділ Володимир-Волинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки інформує!

Дата: 03.01.2023 10:40
Кількість переглядів: 3401

Фото без опису

Третій відділ Володимир-Волинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомляє про те, що кожен військовозобов’язаний чоловік повинен звернутись до ТЦК та СП, незалежно від того, чи отримав повістку для уточнення військово-облікових даних.

Наголошуємо, військовозобов’язаним громадянам віком від 18 до 60 років на час дії воєнного стану потрібно постійно мати при собі документи, що посвідчують особу, військово-облікові документи та на вимогу надавати їх для перевірки уповноваженим особам ТЦК та СП .

Військовозобов’язані чоловіки, які прибули в Іваничівську (Поромівську, Павлівську Литовезьку) територіальну громаду, для проживання з інших регіонів, повинні невідкладно звернутись до Третього відділу Володимир-Волинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, смт. Іваничі вул. Незалежності 14, щоб стати на військовий облік.

Серед наших громадян чимало тих, хто порушує вимоги законодавства про військовий обов'язок та військову службу. Військовослужбовцям ТЦК та СП доводиться проводити додаткові заходи з оповіщення, зокрема і в громадських місцях, та особисто нагадувати таким особам про їх обов'язок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора