A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Нарада освітян

Дата: 28.12.2022 16:57
Кількість переглядів: 838

Фото без опису

28 грудня 2022 року відбулася робоча нарада керівників закладів освіти Іваничівської селищної ради, де були присутні директори закладів загальної середньої та дошкільної освіти та виконуючі обов’язки директорів Іваничівського інклюзивно - ресурсного центру та Іваничівської дитячо - юнацької спортивної школи.

Нараду провела начальник відділу освіти,культури, молоді та спорту селищної ради Алла Наумук. В роботі наради освітян взяла участь заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан та голова первинної профспілкової організації працівників освіти і науки Іваничівської селищної ради Ніна Лях.

Алла Володимирівна підвела підсумки 2022 фінансового року, ознайомила присутніх з основними показниками бюджету освіти на 2023 рік та подякувала керівникам закладів за злагоджену стабільну роботу, розуміння ситуації, виконавську дисципліну.

Оксана Петрівна Рубан подякувала всім присутнім за організований початок нелегкого 2022-2023 навчального року, підготовку укриттів та організацію освітнього процесу за різними формами навчання.

Також, були обговорені питання участі закладів в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, перехід шкіл на електронний документообіг та проаналізовано результати участі шкіл в обласних конкурсах.

Ніна Лях прозвітувала про роботу профспілки освітян у 2022 році та привітала присутніх з прийдешніми святами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора