A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

22 грудня  2022 року о 10.00 год. в залі засідань Іваничівської селищної ради відбудеться чергова 22 сесія Іваничівської селищної ради

Дата: 20.12.2022 15:01
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

 

22 грудня  2022 року о 10.00 год. в залі засідань Іваничівської селищної ради відбудеться чергова 22 сесія Іваничівської селищної ради восьмого скликання з наступним порядком денним:

1. Про внесення змін до рішення Іваничівської селищної ради від 30.09.2022 № 20/1 «Про організацію харчування у закладах загальної середньої освіти Іваничівської селищної ради у 2022-2023 навчальному році».

2. Про батьківську плату за харчування дітей в  закладах дошкільної освіти Іваничівської селищної ради на 2023 рік.

3. Про затвердження плану діяльності Іваничівської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік.

4. Про передачу комунального майна в оперативне управління.

5. Про передачу комунального майна в оперативне управління.

6. Про передачу медичного обладнання.

7. Про бюджет Іваничівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

8. Про  надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Рильській Таїсії Михайлівні.

9. Про  надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Мазурку Віталію Михайловичу.

10. Про надання дозволу на розроблення  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  розміщення та обслуговування гаража-бокса №3 громадянці Пемпко Майї Григорівні.

11. Про надання дозволу на розроблення  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  розміщення та обслуговування автогаража-бокса №2 громадянці Пемпко Майї Григорівні.

12. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.

13. Про включення до переліку земельних ділянок, права оренди на які пропонуються для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації.

14. Різне.

З проектами рішень Іваничівської селищної ради можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Іваничіської селищної ради за посиланням  https://ivaselrada.gov.ua/docs/

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора