A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Святкові локації в селищі

Дата: 16.12.2022 16:14
Кількість переглядів: 900

Фото без опису

Шановна жителі громади, наближаються новорічно-різдвяні свята та традиційно щороку в центрі селища прикрашаємо ялинку та запалюємо вогні, а дітвора отримує подарунки. Проте в країні триває війна, яка внесла корективи в наші плани.  Тому цьогоріч на центральній площі селища не буде відкриття та засвічення новорічної ялинки. Уся новорічно-різдвяна локація буде розташована в приміщеннях КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» за адресою вул. Грушевського, 6 (колишній РД «Просвіта») та за адресою Грушевського, 18 (колишній Будинок школяра).

На святкових локаціях облаштовано фотозону «Зимова країна мрій» і виставку дитячих робіт на зимову тематику, тож жителі та гості громади матимуть можливість провести час і зробити новорічні фото на згадку.

Отож, з 19 грудня 2022 року по 20 січня 2023 року запрошуємо відвідати святкову локацію з понеділка по четвер - з 9.00 год. до 18.00 год., у п’ятницю - з 9.00 год. до 17.00 год. (субота, неділя – вихідні дні) та створити атмосферу різдвяного настрою для своїх дітей.

Дякуємо за розуміння та бажаємо мирного неба і Перемоги!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора