Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

19 грудня 2022 року відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради

Дата: 16.12.2022 15:25
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

 

19 грудня 2022 року о 12.00 год. в конференц-залі Іваничівської селищної ради відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Іваничівської селищної ради восьмого скликання з наступним порядком денним:

1. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Іваничівська багатопрофільна лікарня» за ІІІ квартал 2022 року.

2. Про погодження проекту фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Іваничівська багатопрофільна лікарня» на 2023 рік

3. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Іваничівський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІІ квартал 2022 року.

         4. Про погодження проекту фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Іваничівський центр первинної медико- санітарної допомоги» на 2023 рік.

5. Про надання дозволу на укладення договорів дарування житлового будинку та земельної ділянки.

Доповідає: ГРИНЮК Жанна Ярославівна – начальник служби у справах дітей апарату Іваничівської селищної ради.

6. Про надання висновку щодо визначення місця проживання малолітніх дітей.

7. Про затвердження Положення про складання акту встановлення факту здійснення догляду  та утворення робочої групи

8. Про розгляд звернення Думанського Й.М. щодо прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

9. Про розгляд звернення Думанської А.В. щодо прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

10. Про розгляд звернення Данилюк Н.К. щодо прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

11. Про розгляд звернення Дмитрук Є.Й. щодо прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

12. Про розгляд звернення Гуменюк Н.І. щодо прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

13. Про розгляд звернення Матіяш Н.І. щодо прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

14. Про розгляд звернення Простірук М.А. щодо прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

15. Про розгляд звернення Простірук Л.І. щодо прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

16. Про розгляд звернення Житних Л.І. щодо прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

17. Про розгляд звернення Житних С.В. щодо прийняття на обслуговування у відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Іваничівської селищної ради.

18. Про комісію Іваничівської селищної ради для передачі матеріальних цінностей добровольчому формуванню №1 Іваничівської територіальної громади.

19. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Іваничівської селищної  ради на 2023 рік.

20. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Іваничівської селищної  ради на І квартал 2023 року.

21. Про присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна Ожуха І.М.

22. Про пункти видачі засобів індивідуального захисту.

23. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23 грудня 2021 року №13/15 «Про бюджет  Іваничівської селищної територіальної громади на 2022 рік» (0352200000).

24. Про схвалення проекту рішення «Про бюджет Іваничівської селищної територіальної громади на 2023 рік».

25. Різне.

 

Із даними проектами рішень виконавчого комітету можна ознайомитись за посиланням https://ivaselrada.gov.ua/docs/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора