A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вітання селищного голови Лідії Томашевської з Днем збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 09:41
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, захисники України!


        6 грудня – День Збройних Сил України. Це свято на честь Вас, мужніх,

незламних українців, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави.

Ви згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни.  Не виключенням стали і наші земляки -  воїни Іваничівської громади, які гідно несуть службу,  захищаючи рідну землю.         

 Виконуючи широкий спектр бойових завдань у найнебезпечніших і найскладніших умовах, українські воїни  вміло протистоять російському агресору, демонструючи при цьому свої найкращі риси – незламну волю, витримку, кмітливість, мужність та наполегливість.

Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Наші військовослужбовці воюють за свободу і демократію не лише у своїй країні, а й в усьому світі,  та є прикладом для молоді, взірцем патріотизму, відваги та мужності.

Висловлюю вдячність воїнам за звитягу та героїчне виконання службового обов’язку, мужність і самопожертву, яку  демонструєте, боронячи рідну землю.  Велика вдячність волонтерам, підприємцям, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України. Схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України. Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг.

Шановні військовослужбовці ! Бажаю Вам міцного здоров’я, незламного духу у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України, нових перемог у боях з окупантами та найшвидшого виборювання миру. Нехай оптимізм та гарний настрій завжди супроводжують Вас. Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою Іваничівський селищний голова Лідія ТОМАШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора