A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вітання селищного голови Лідії Томашевської з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 08:39
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

Шановні депутати Іваничівської селищної ради, посадові особи місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди свята – Дня місцевого самоврядування!

Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, які переймаються проблемами людей. На представників самоврядних органів покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан Іваничівської територіальної громади, добробут її жителів, створення належних умов проживання кожному її мешканцю.

Кожен, кого жителі територіальної громади обрала представляти власні інтереси і приймати від її імені рішення, несуть відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування.

Висловлюю  вдячність депутатам, працівникам, членам виконавчого комітету  селищної ради, які демонструють відданість роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою сумлінної роботи кожного з нас.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя, а також перемоги та миру в Україні. Нехай розуміння і підтримка жителів завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях. 

 

 

  З повагою Іваничівський селищний голова  Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора