A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської з Міжнародним днем волонтера!

Дата: 05.12.2022 10:58
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

Шановні земляки!

Щиро вітаю Вас з Міжнародним днем волонтера. Зі святом кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

В Україні після 2014 року волонтерський рух став справді унікальним явищем. Під час Революції Гідності та російської агресії, волонтерський рух об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій, груп людей, які взяли на себе  вирішення найбільш нагальних і болючих проблем держави. У першу чергу оборону держави від зовнішнього ворога. Про українських волонтерів з захопленням говорять у багатьох країнах світу. Їх ставлять у приклад.

Для нашої країни слово волонтер несе в собі набагато більше значення, ніж просто людина, яка добровільно та безкорисно здійснює важливу суспільну діяльність.

Шановні волонтери Іваничівської громади  прийміть щирі вітання зі святом і слова подяки за вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Впевнена, доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею! Бажаю усім волонтерам Іваничівської громади міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, благополуччя, родинного затишку і тепла, швидкого настання Перемоги та миру.

Слава українським волонтерам! Слава Україні!

З повагою Іваничівський селищний голова  Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора