A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Ремонт аварійно-небезпечної ділянки дороги Т-03-05 Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Локачі по вулиці Луцькій в смт Іваничі завершено.

Дата: 01.12.2022 15:25
Кількість переглядів: 1036

Фото без опису

Ремонт аварійно-небезпечної ділянки дороги Т-03-05 Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Локачі по вулиці Луцькій в смт Іваничі завершено.

Врахувавши численні звернення керівництва громади, на найбільш проблемній ділянці  дороги державного значення,  яка викликала чималі незручності для водіїв та нарікання жителів громади, проведено поточний ремонт.  На даний час на цій ділянці дороги покладено новий асфальт та зроблено водовідведення, що сприятиме тривалішій експлуатації дорожнього покриття.

Крім того,  першочерговим завданням було  відремонтувати аварійні ділянки дороги в районі мосту по колишній вулиці Колгоспній в смт Іваничі та частково по вулиці 8 Березня.  На даний час підрядна організація ТзОВ «Луцька ДПМК» на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області завершує  ремонт дорожнього покриття на  цих ділянках дороги. Тож сподіваємось, що  після ремонту дорожнього покриття, мешканцям громади буде значно комфортніше пересуватись своїми вулицями.  

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора