Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Привітання Іваничівського селищного голови Лідії Томашевської з Днем працівників сільського господарства

Дата: 20.11.2022 07:50
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

 

Шановні працівники сільського господарства!

 

Щороку у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства – професійне свято аграріїв, підприємств по переробці сільськогосподарської сировини, харчової промисловості,  організацій  агропромислового комплексу.

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних сільськогосподарських традицій. Цьогоріч вперше вам доводиться працювати в складних умовах воєнного стану. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. 

Щиро вітаю трудові колективи сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, аграріїв Іваничівської селищної територіальної громади, ветеранів галузі з Днем працівників сільського господарства!

Висловлюю слова глибокої вдячності та поваги вам за працю – важку, кропітку, але вкрай важливу.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, добробуту та мирного неба. Хай ваш досвід, невтомність та наполегливість стануть запорукою добрих засівів та щедрих врожаїв, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи приносять задоволення, гідну винагороду та впевненість у завтрашньому дні.

        

 

З повагою Іваничівський  селищний  голова   Лідія ТОМАШЕВСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора