A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Безпека учасників освітнього процесу понад усе

Дата: 17.11.2022 10:56
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

Процес підготовки до нового навчального 2022-2023 року мав свої особливості, а саме для організації очного навчання необхідна наявність укриттів.

Під час обстеження приміщення Мишівського ліцею, підвальне приміщення  рекомендовано, як найпростіше укриття, однак, необхідно було виконати певний об’єм робіт для приведення його у відповідність до вимог законодавства.

В першу чергу потрібно було з’єднати два підвальні приміщення, збільшивши його площу, облаштувати твердим покриттям підлогу, погіпсувати і перефарбувати всі стіни, побілити стелю, провести водо- та електро-мережу, змонтувати вентиляцію.

Крім того, було придбано біотуалети, штучне освітлення (ліхтарі), медикаменти, первинні засоби пожежогасіння, шанцевий інструмент, забезпечено засобами зв’язку та оповіщення відповідно до норм. Встановлено металопластикові та металічні двері, облаштовано місця для сидіння (лавки).

Всі ці роботи були виконані працівниками ліцею, а для придбання матеріалів та товарів Іваничівською селищною радою виділено і профінансовано 57 тис. 492 грн.

Підвальне приміщення Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова використовувалося для проведення занять з трудового навчання, тому найпростіше укриття відповідало вимогам на 90 %.    

Необхідно було підштукатурити та пофарбувати стіни, замінити частково  електромережу, встановити LЕD-світильники та облаштувати укриття місцями для сидіння.

На придбання матеріалів та товарів використано 16 тис. 75 грн. з бюджету Іваничівської селищної ради.

    Укриття забезпечене місцями для сидіння, первинними засобами для пожежогасіння, шанцевим інструментом. В кожній кімнаті укриття зроблено витяжку, а вікна заставлені мішками з піском.

   Завдячуючи зусиллям трудового колективу ліцею та при підтримці батьків, створено комфортні та безпечні умови для перебування учасників освітнього процесу в укритті.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора