A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

До уваги жителів громади!

Дата: 14.11.2022 17:05
Кількість переглядів: 635

Під час  російської воєнної агресії та нищення української енергетичної системи відбуваються  віялові відключення в переважній більшості українських регіонів та існує гостра  необхідність економії електроенергії. Нам відомо, що у деяких населених пунктах вже впроваджені заходи щодо обмеження споживання електроенергії в пікові години. Такі заходи здебільшого стосуються обмеження підсвітки фасадів, вивісок, інформаційних табло, вказівників, “нічників”, гірлянд,  освітлення вулиць та доріг та прибудинкових територій.

З метою ощадного споживання електроенергії на території Іваничівської селищної територіальної громади на позачерговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про обмеження використання електричної енергії та освітлювальних приладів на території Іваничівської селищної територіальної громади».

Даним рішенням з 17:00 до кінця комендантської години  на території Іваничівської селищної територіальної громади заборонено використання освітлювальних елементів підсвітки комунального майна - підсвітки фасадів, вивісок, інформаційних табло, вказівників, “нічників”, гірлянд тощо, до моменту припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану або до прийняття рішення щодо відміни режиму обмеження використання електроенергії на території Іваничівської селищної  територіальної громади. Дія даного пункту не поширюється на вуличне освітлення.

Крім того, враховуючи зменшення світлового дня, виконавчим комітетом Іваничівської селищної ради прийнято рішення вмикати вуличне освітлення  на території Іваничівської селищної територіальної громади з 17.00 до 20.00 год. Дані обмеження діятимуть до моменту припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану або до прийняття рішення щодо відміни режиму обмеження використання електроенергії на території Іваничівської селищної територіальної громади.

 ВУЖКГ смт Іваничі  докладе усіх зусиль аби забезпечити виконання рішення на території Іваничівської селищної територіальної громади, проте налаштування системи освітлення відповідно до зазначеного графіку потребує певного часу та вирішення технічних питань. У зв’язку з чим  дані роботи можуть зайняти кілька днів.

Вибачте за незручності та дякуємо за розуміння.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь