Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Безпечний освітній простір у закладах освіти громади

Дата: 10.11.2022 17:15
Кількість переглядів: 919

Фото без опису

Освітній процес вкотре зазнав змін в умовах воєнного стану. У першу чергу більш актуальними стають питання безпечного простору та освітнього середовища для перебування учнів і працівників.

Створення безпечних умов для учнів та працівників є першочерговим завданням засновників і керівників шкіл.

Іваничівська селищна рада своїм пріоритетом при підготовці закладів освіти до нового навчального року визначила - приведення найпростіших укриттів у відповідність до вимог законодавства.

На ці потреби з бюджету Іваничівської селищної ради було виділено 1 млн. 14 тис. 608 грн.

Найбільший об’єм робіт виконано під час підготовки укриття Іваничівського закладу дошкільної освіти. Для проведення поточного ремонту укриття використано 546 тис. 231 грн.

В Іваничівському ліцеї №1 наявні два найпростіші укриття, які дозволяють забезпечити освітній процес в одну зміну. Для їх облаштування було використано 413 тис. 810 грн.

Найпростіше укриття в Іваничівському ліцеї №2 імені Юрія Лелюкова було на 90% готове для використання. Тому для його дооблаштування було придбано товарів на суму 16 тис. 75 грн.

Для приведення найпростішого укриття Мишівського ліцею у відповідність до вимог профінансовано матеріалів на суму 38 тис.492 грн.

До підготовки укриттів закладів освіти громади долучилися педагогічні та технічні працівники, а також батьківські колективи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора