Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Зустріч працівників культури та аматорів народного мистецтва

Дата: 09.11.2022 16:18
Кількість переглядів: 1495

Фото без опису

 

         09 листопада 2022 року  в приміщенні Іваничівської селищної ради відбулася зустріч працівників культури і аматорів народного мистецтва  закладів та установ селищної ради з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури і аматорів народного мистецтва.

          Селищний голова Лідія Томашевська висловила щиру вдячність працівникам закладів та установ культури за їх невтомну працю і зазначила, що   вони дарують людям радість, несуть  культуру до кожного серця, кожної душі,  разом з тим, примножуючи велич нашого краю, а  своєю плідною творчою працею та силою духу звеличують  рідну Україну.

         Присутніх привітала заступник селищного голови з гуманітарних питань

 Оксана Рубан, яка зазначила, що їх праця завжди на виду,  адже вони  створюють  людям свято та дарують  радість спілкування, допомагають  молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури. Споконвіку пісня і танець, музика і слово були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, вони вселяли і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

         Лідія Михайлівна вручила нагороди працівникам закладів та установ культури:

  • Подяку селищного голови - керівнику гуртка КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Неонілі Кандибі;
  • спільну Грамоту  Володимир-Волинської районної військової адміністрації та Володимир-Волинської  районної ради - в.о. директора КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Ларисі Недбайло та балетмейстеру цього ж закладу Лілії Васазі.

До привітань долучилася начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської селищної ради Алла Наумук, яка подякувала працівникам відділу, будинків культури та клубних установ, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук та вагомі духовні здобутки.

         Алла Володимирівна вручила Грамоту обласного управління культури, з питань релігій та національностей керівника колективу  комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради» Галині Дорощук. Також Грамотою відділу освіти, культури, молоді та спорту були нагороджені керівник народного аматорського ансамблю народної музики «Бужани» Микола Черній та прибиральник службових приміщень Тетяна Коваленко.

На святі був присутній Вадим Кисель, який змінив мирну професію звукорежисера на автомат і бронежилет для захисту рідної землі. Учасники свята щирими оплесками вітали Вадима Миколайовича, дякуючи йому за спокійний сон і мирне небо.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора