A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Засідання круглого столу з нагоди Дня працівників соціальної сфери

Дата: 04.11.2022 12:55
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

З нагоди Дня працівників соціальної сфери у конференц залі Іваничівської селищної ради відбулося засідання круглого столу. До присутніх з вітальним словом звернулась голова селищної ради Лідія Томашевська та привітала працівників з професійним святом –  Днем працівників соціальної сфери, який щорічно святкується у першу неділю листопада. Лідія Михайлівна зазначила, що соціальні працівники - це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу тим, хто її потребує.

Заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан подякувала працівникам соціальної сфери за їх нелегку працю та побажала всім невичерпної енергії, здійснення всіх планів і задумів, щирої поваги від людей, а головне швидкої Перемоги.

За сумлінну працю, чуйне ставлення до потреб людей і їх соціальний захист та з нагоди професійного свята селищний голова відзначила та вручила подяки:

- Положевець Маргариті Сергіївні – головному спеціалісту відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Іваничівської селищної ради;

Макарук Олені Миколаївні – керівнику відділення організації надання адресної, натуральної та грошової допомоги Іваничівської селищної ради»;

- Васазі Марії Петрівні – соціальному робітнику відділення «Догляд вдома».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора