A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Вітання селищного голови Лідії Томашевської з Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 04.11.2022 09:19
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

У першу неділю листопада своє свято відзначають самі безкорисливі і чуйні, щирі, добрі і милосердні працівники соціальної служби. Багато людей, потребуючи підтримки, уваги і допомоги звертаються саме до Вас, знаючи точно, що це ваше благородне покликання.

Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників соціальної сфери! Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість жителів нашої громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.

Шановні працівники соціальної сфери! Бажаємо кожному з вас міцного здоров’я, мирного неба, активного довголіття, достатку, витримки, у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра, заслуженої шани та вдячності людей, снаги і завзяття в служінні народові України!

Так нехай же та Ваша благородна і відповідальна праця, що Ви даруєте людям, обов’язково повернеться сторицею і надихне Вас на нові добрі справи.

З повагою селищний голова Лідія ТОМАШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора