A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Іваничівської селищної ради
Волинська область, Володимирcький район

Відбулися гарнізонні тактико-спеціальні навчання

Дата: 01.11.2022 14:44
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

31 жовтня 2022 року на території навчального корпусу комунального закладу загальної середньої освіти «Іваничівський ліцей №1» в смт Іваничі по вул. Грушевського, 28  відбулися гарнізонні тактико-спеціальні навчання. За легендою виникла пожежа у приміщенні кухні з їдальнею, три поверхи були сильно задимлені, можливе розповсюдження пожежі на всю площу їдальні з загрозою суміжним та вище розташованим приміщенням.

На ліквідацію умовної пожежі було залучено  2 відділення 19 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області в повному складі на пожежних автомобілях основного призначення. До прибуття вогнеборців працівниками закладу було проведено евакуацію учнів у безпечне місце. Фахівці служби порятунку,  які прибули на місце умовної пожежі провели розвідку в ході якої потерпілих не виявлено. Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергових караулів діяв чітко й злагоджено. Завдяки цьому, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати.

По закінченню навчань учням продемонстрували обладнання, яке використовується для ліквідації пожеж та надзвичайних ситуацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора